logo
امروز : سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱:۴۶
[ شناسه خبر : ۳۹۱۵۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
فرماندار ابهر خبر داد:

جشن احیاء یک کارخانه پیشرفته به‌زودی

جشن-احیاء-یک-کارخانه-پیشرفته-به‌زودی-
فرماندار ابهر گفت: یکی از کارخانه‌های بسیار مهم شهرستان به نام آلکا‌گندم که با کارگیری دستگاه‌های پیشرفته که حدود ۱۶ سال بلاتکلیف مانده بود، طبق پیگیری‌های انجام شده مشکلات آن حل شده و به زودی جشن احیاء این کارخانه برگزار خواهد شد.

احمد ذوالقدر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ ضمن تقدیر از عوامل اجرایی انتخابات ریاست‌ جمهوری، گفت: هفت کارخانه در شهرستان ابهر احیاء شده و یکی از کارخانه‌های بسیار مهم شهرستان به نام آلکاگندم که با دستگاه‌های پیشرفته که حدود ۱۶ سال بلاتکلیف مانده بود، طبق پیگیری‌های انجام شده مشکلات آن حل شد و به زودی جشن احیاء این کارخانه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه پیگیر هستیم تا در بحث ادواتی که با مشارکت مردمی است اعتباری دریافت کنیم، گفت: سعی ما بر این است در آب شرب روستاها به صورت ویژه ورود کنیم، اعتبارات خوبی دریافت شده و به ۱۶۰ میلیارد تومان رسیده است.

فرماندار ابهر با تأکید بر اینکه ادارات دیگر هم از اداره کل خود پیگیر باشند تا سهم شهرستان را از اعتبارت ملی بگیرند، گفت: در شهر شریف‌آباد جلسه شورای اداری برگزار شد و مسئله چمن ورزشی این شهر مطرح شد، ۲ میلیارد اعتبار برای این پروژه اعتبار کسب شد، که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با تأکید بر اينکه شاخص‌های شهرستانی بازنگری شود، گفت: اگر این اصلاحات انجام شود می‌توانیم از ظرفیت‌های محرومیت‌زدایی نیز در سطح شهرستان استفاده کنیم.

ذوالقدر با بیان اینکه در بخش مولدسازی توانستیم اعتبارات خوبی برای ورزشگاه هزار نفری دریافت کنیم، گفت: کتابخانه مرکزی ابهر نیز جزو پروژه‌های موردی شهرستان بود که ۱۷ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به مسکن مهر در شهرستان ابهر گفت: ۲ هزار واحد در حال ساخت است که نیاز به ساخت مدرسه نیز در این مناطق وجود دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر